21 Nisan 2018 Cumartesi

MyBot Run 7.5.1 Son Sürümü Kurulum ve Ayarları 2018



Herkese merhaba arkadaşlar,
bugün sizler için Mybot'un 7.5.1 sürümünün kurulum ve ayarlarını yazılı, resimli ve videolu olarak anlatacağım. Sizden ricam konuyu eksiksiz bir şekilde okuyun ve konu altındaki anlatım videosunu da iyice izleyin.





Öncelikle botu indirmek için tıklayın...

Botu yukarıdaki linkten indirin. Daha sonra inen rar dosyasını masa üstüne atın ve sağ tıklayarak "Buraya Çıkart" deyin.

1- Öncelikle oyuna giriş yapıp "Ayarlar" kısmından oyun dilini "İngilizce" yapın. Eğer dili İngilizce yapmazsanız bot hata verir ve çalışmaz. 


2- "MyBot-MBR_v7.5.1" klasörüne girin ve "MyBot.run" uygulamasını başlatın.



3-Botumuz açıldığı zaman Giriş ekranı şöyle olacaktır:



4- "Köy" sekmesine tıklayıp alt sekmelerden "Çeşitli" >>> "Asıl Köy" adımlarını izleyin. Buradan aşağıdaki resimde de belirttiğim gibi istediğiniz doğrultuda ayar yapabilirsiniz.



5- "İstek ve Bağış" >>> "Birlik İsteği" adımlarını takip edip bu menüden öne aşağıdaki resimdeki gibi belirttiğim (4-a) şekilde "İstek Metni" seçeneğinin önündeki kutucuğu işaretleyin. Daha sonra aşağıdaki resimde belirttiğim gibi (4-b) yere klanınınzdan istek yaparken hangi metin yazsın diye buraya istediğinizi yazın. Örneğin: Klan savaşı için golem.


6- "Saldırı Planı" >>> "Birlik Eğitimi" >>> "Birlik ve Büyü Eğitimi" adımlarını takip edin ve aşağıdaki resimde işaretlediğim şekilde ordu kampı kapasiteniz sizin kaç ise oraya onu yazın. Lütfen kendi ordu kampınızın üst limiti kaçsa onu yazın ki hata almayın!!


7- "Saldırı Planı" >>> "Arama&Saldırı" >>> "Ölü Köy" >>> "Arama" adımlarını takip edin. Bu menüden sağ tarafta "Filtreler" seçeneğinin altındaki "A ve İ" seçeneklerini "110.000" yapın.


8- "Saldırı Planı" >>> "Arama&Saldırı" >>> "Ölü Köy" >>> "Saldırı" adımlarını takip edin ve sol menüden "Saldırı Ayarları" kısmını sırası ile "Standart Saldırı" , "Tüm Askerleri Bırak" ı seçin. Daha sonra savaşta Okçu Kraliçe, Barbar Kral, Büyük Koruyucu ve Klan kalenizdeki askerden hangilerini botun kullanmasını istiyorsanız başındaki kutucuğu işaretleyin.

Daha sonra sağ menüden sırası ile "Kenarlar, sonra birlikler", "Tüm kenarlara eşit", "Gecikme:4", "Dalga:4", "Dağıtım Tipi:Kenarlar Sonra Birlikler" şeklinde ayarlayın. Sağ menünün alt kısmında bulunan "İksir Toplayıcı, Altın Madeni ve Kara İksir Sondasının"başlarındaki kutucuklara işaret koyun.


9-"Saldırı Planı" >>> "Arama&Saldırı" >>> "Ölü Köy" >>> "Toplayıcılar" adımlarını takip edin ve buradan "Lvl 7. Olmalı" ve "Lvl 8. Olmalı" seçeneklerini %100 yapın. Geri kalan hepsi %50 olacak. Alt kısımda bulunan "Toplayıcılar Gerekli" bölümünü de 4 yapın.


10- Tüm gerekli ayarlarımız bu kadardı. Geri kalan kısımları isteğiniz doğrultusunda ayarlayabilirsiniz. Ancak size önerim gerisini fazla kurcalamayın ve ayarları eksiksiz gösterdiğimn şekilde yapın. Daha sonra "Günlük" menüsüne gelerek aşağıda gösterdiğim gibi "Başlat"butonuna basın ve botun sizin yerinize ganimet kasmasını izleyin ;)



VİDEOLU ANLATIM YAKINDA EKLENECEKTİR.




BOT İLE ALAKALI ALDIĞINIZ HATA YADA SORUNLARI KONU ALTINA YORUM ATARAK BİZE İLETEBİLİRSİNİZ. EN KISA SÜREDE GERİ DÖNÜŞ YAPARAK SİZİ BİLGİLENDİRECEĞİZ.

SAĞ TARAFTAKİ E-POSTA ABONELİĞİ İLE WEB SİTEMİZE ABONE OLARAK BOTUN EN GÜNCEL SÜRÜMLERİ YÜKLENDİĞİNDE ANINDA HABERDAR OLABİLİRSİNİZ! 

2 yorum:

  1. Merhaba , hangi emulatörün hangi sürümünü kullanmalıyız ?

    YanıtlaSil
  2. Mybot Run 7.5.1 Son Sürümü Kurulum Ve Ayarları 2018 >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Mybot Run 7.5.1 Son Sürümü Kurulum Ve Ayarları 2018 >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Mybot Run 7.5.1 Son Sürümü Kurulum Ve Ayarları 2018 >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil